Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekfestival Borkum

2 juli 2022

Op zaterdag 2 juli zal op het Duitse eiland Borkum de vijfde editie van het Borkum muziekfestival worden gehouden. Het feestelijke eerste lustrum van het Borkum Festival dat in 2020 plaats zou vinden moest worden afgelast omdat de wereld in de greep van het coronavirus was. Dit jaar kan het festival wel doorgaan met zo’n 500 muzikanten van 15 brassbands en orkesten. Zij zullen vanaf 10.00 uur hun kunsten demonstreren voor een jury en de toeschouwers, zo ook Christelijke muziekvereniging Dindua. Een kleurrijke mix van festival, competitie en buitenoptreden. De prijsuitreiking van de wedstrijd vindt plaats rond 16.00 uur.

Ook deze keer zal het festival worden gehouden in de Kulturinsel, het cultureel centrum van Borkum. Met het organiseren van het festival biedt de MGD (Muziekbond Groningen en Drenthe) verenigingen de mogelijkheid het seizoen op een geweldige wijze af te sluiten.

Muziekvereniging Dindua zal het muziekstuk ‘Kaaphoorn’ ten gehore brengen aan de aanwezige jury en het publiek. Voor het optreden buiten is gekozen voor luchtige muziek zoals onder andere de bekende nummers Star Wars, Wellerman en Ik ga zwemmen.

Uiteraard hopen we naar huis te gaan met mooie punten van de jury en wellicht een prijs maar we gaan bovenal genieten van een gezellige en muzikale dag.

Gegevens

Datum:
2 juli 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023

Thema door Anders NorénOmhoog ↑